Ο Πάουλο Λαουρεάνο είναι ένας από τους πιο κορυφαίους και σημαντικούς Πορτογάλους οινοπαραγωγούς, γνωστός για τη Herdade do Mouchao και το Paulo Laureano vinus. Σύμφωνα με τον Πάουλο, η Αλεντέζου έχει τις ιδανικές συνθήκες αμπελοκαλλιέργειας όσον αφορά το κλίμα και το έδαφος, το οποίο αποτελείται κυρίως από γρανίτη και άργιλο. Ο Πάουλο χρησιμοποιεί μόνο αυτόχθονες ποικιλίες σταφυλιών (Tinta Grossa, Alfrocheiro, Antao Vaz, Roupeiro) με μοναδικά χαρακτηριστικά και μια μακρά ιστορία και παράδοση γύρω από το κρασί. Οι χαμηλές αποδόσεις και οι ειδικές ποικιλίες σταφυλιών παράγουν στρογγυλά, απαλά και ισορροπημένα κρασιά που είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.